poster.jpg

De Week van Gebed gaat door op GoesBidt.nl    Zie ook persbericht 21-01
 

In voorgaande jaren werd in Goes trouw gebeden tijdens de 'Week van gebed voor eenheid' en bleek een groeiend enthousiasme om samen te bidden. In 2020 vonden in verschillende kerkgebouwen in Goes 5 gebedsbijeenkomsten plaats, van ongeveer een uur met een interkerkelijk karakter.

Conform de corona-maatregelen zullen we dit jaar niet fysiek samenkomen. Echter: omdat we geloven dat het juist in deze tijd van groot belang is om samen biddend God te zoeken én omdat we het animo van vorig jaar willen verzilveren en aanvuren gaat de Week van Gebed in Goes online door van dinsdag 19 t/m zaterdag 23 januari.

 

‘Blijf in Mijn liefde’ is een oproep van Jezus (te lezen in Johannes 15). Rondom dit thema hebben de Raad van Kerken & Missie Nederland materiaal ontwikkeld, dat zal worden gebruikt tijdens de gebedsmomenten via een livestream.
De gebedsmomenten starten in de avond om 19:00 en duren ongeveer een uur. Iedereen met een internetverbinding kan zo vaak men wil eenvoudig meekijken en meebidden via deze website. 


Op zaterdag 23 januari wordt de Week van Gebed afgesloten met een online interkerkelijke viering op deze website. Rondom het thema ‘Groeien in eenheid’ zijn er verschillende gebedsvormen, bezinnen we ons op een tekst uit de Bijbel en zijn er luister- en stiltemomenten. Tijdens deze avond zal er ook een stuk terugkoppeling plaatsvinden over hoe de week is verlopen.

Hieronder kunt u/kun jij een gebedsboekje downloaden, om zo wat handvatten te hebben om thuis mee te  bidden (ouders: onderaan treffen jullie een onderdeel ‘gebed & kids’, met verrassende creatieve gebedsvormen).
Via onderstaand formulier kan iedereen 24u. per dag een gebedsverzoek indienen (ook anoniem mogelijk): op deze manier kun je persoonlijke zorgen delen of juist uiting geven aan dingen waarvoor je dankbaar bent. Voor deze punten zal worden gebeden in een van de eerstvolgende gebedsuren, nadat het verzoek is ingediend.


Voor wie dat wil, is het ook mogelijk om tijdens dit uur te telefonisch te bidden met iemand anders (klik hier om aan te melden; opgave mogelijk tot 18:15).

De gebedsuren worden om beurten gehost door diverse kerken. Naast een gastheer/vrouw mogen maximaal 7 personen op deze kerklocatie aanwezig zijn. Wanneer u hierbij aanwezig wilt zijn en geen bezwaar hebt in beeld te komen tijdens de stream, kunt u zich aanmelden (uiteraard vindt de stream plaats conform de RIVM-richtlijnen, en geldt vol = vol).
 

container-huren-goes-afvalcontainer-best

Samen bidden... voor de stad voor de Kerk

 voor elkaar

Gebedsboekje.png

Bid mee met de streams van de gebedsuren

Di. 19 januari
KIJK TERUG

'Een Lichaam vormen'
Host: Raadj Gonesh
(Family Time Ministries)

Woe. 20 jan.

KIJK TERUG

'Samen bidden'
Host: Jolanda Slager
(Rafaël Goes)

Do 21. januari

KIJK TERUG

'Veranderd door het Woord'
Host: Cor & Willie Harthoorn
(Huis van Elia)

Vr. 22 januari

KIJK TERUG

'Liefde tonen'
Host: Hans & Marja van Vliet
(Leger des Heils)

bid mee en bekijk de interkerkelijke viering van 23 januari.

Host: Harry van Waveren (Protestantse Gemeente Goes) & Joshi van Veen (Rafaël Goes)
Klik op het vierkantje rechtsonder in beeld voor volledig beeld. Of klik hier om te kijken via Kerkdienstgemist.nl

LAAT BIDDEN VOOR uw/jouw gebeds- oF DANKPUNTEN

Deze wordt dan meegenomen in de gebeden bij het eerstvolgende gebedsmoment op de stream.
Een gebedsverzoek indienen is 24u. per dag mogelijk.

Jouw gebedsverzoek is succesvol verzonden

KIDS & GEBED

gebedsboekje kinderen.jpg

Kindergebedsboekje

Voor elke dag van de Gebedsweek een stukje uit de Bijbel of gebedsvorm (te downloaden & uit te printen)

henkie show.jpg

Kijk de Henkie show

Kijk deze show (15 min.) waarin Henkie leert over de betekenis van bidden

Downloads voor leiders van de gebedsuren: 

Voorbereidingsboekje     Powerpoint slides.